Månedlige arkiver: april 2016

Ha På Deg Riktig Parfyme

Parfymer er store humør healere. Folk har forskjellige grunner til å bære en perfume- de kan ha brukt et bestemt merke, og dermed de ønsker å fortsette med det, kan de ønsker å forlate inntrykk på sin sjef og kolleger, eller det kan være andre som ønsker å vinne over sine kjære. Enda en kategori av mennesker er av som ikke har hatt et bad siden de siste 10 dagene, og nå de selv har begynt å innse at deres kropp STINKER, men er for lat til å ta en dusj. Hva er årsaken, en parfyme appellerer til alle.

ParfymeMange dømme en person av den slags parfyme han / hun bærer. Med et så bredt utvalg av parfymer tilgjengelig i markedet, er det vanskelig faktisk å plukke opp en som passer den samlede personligheten til personen. Akkurat som musikk og klær, det er forskjellige parfymer for ulike stemninger og ulike anledninger.

Akkurat som alle andre kosmetiske, en parfyme også har sin egen gjøre og ikke gjøre.

Parfyme do’s-

1.It er ikke galt å gå på jakt en parfyme butikk og gå rundt å sjekke alle smakene enten ved påføring eller ved luktende alene, men noe slikt er vanligvis ikke anbefalt. Man må ikke gå av smaker tilgjengelig i butikken. Heller han / hun må gå inn med de merkene han / hun allerede er følgende eller en som har blitt anbefalt av familie og venner. I noen av tilfellene må parfyme bli prøvd og testet på personens egen hud.
2.While teste en parfyme, gjelder det på albuene, eller håndledd eller bak ørene.
3.Women parfymer burde ha det feminine og sukkerholdig følelse i dem. Det er ikke overraskende at noen kvinner avskyr en slik duft og gå med noen sterke macho duft. I en sak som dette er det viktig at «røff og tøff ‘lukt er ikke overdrevet.
4.Store parfyme i et tørt, kjølig og mørkt sted. Kult sted betyr ikke at man refrigerates det. Vitser fra hverandre, bør parfyme ikke plasseres i direkte sollys.
5.Ensure at flasken av parfyme er slik at det ikke er rom for fordampning.
6.Keep parfyme flaske stående for å unngå lekkasje.
7.Wear en parfyme i henhold til anledningen. Selv om det er nevnt i det siste, er dette faktisk det viktigste.

Parfyme

Parfyme don’ts-

1.Please ikke bare kjøpe en parfyme fordi noen foreslo. Påfør ens egen frihet og valg i å gjøre den endelige avgjørelsen. Husk en parfyme speiler en persons personlighet og man kan ikke bare låne ideen om andres personlighet.
2.Do ikke bruke parfyme som har blitt liggende i skuffen for lenge, men knapt brukt. Disse kan gi en veldig dårlig infeksjon.
3.Please ikke erstatte bading med parfyme sprøyting. De to er måten forskjellig skal brukes som erstatning.
4.Avoid sprøyting for mye på klærne. Det kan gi flekker. Også unngå parfyme bruk på håret.

Ønsker alle potensielle parfyme kjøperne en god tid på å velge den smaken og en veldig god tid på seg den opp!