Månedlige arkiver: desember 2015

Personligheten stil av designer håndvesker

En kvinnes veske minner slags personlighet og hvor mye tillit hun har. Hun regner med å velge en pose som virkelig kan snakke for henne. Enhver kvinne som liker å bruke veske de ser ut som elegant og vakker. Måten hun svaier med vesken hennes på hånden rundt veien sier mye om henne, også, og disse viser at hun bærer sekken hver dag. Velg designer veske som kan være både elegant og nyttig på samme tid. Stil og funksjon er to av de mest åpenbare ting en person bør se i en veske. Funksjonen er en gitt siden poser bør alltid tjener sin hensikt. Stilen er også alt forandrer seg fra person, fra humør til humør og selv fra været.

Designer håndveskerHer er det stil og funksjon av designer håndvesker

Preppy. Dette kan også betraktes som de stilige folk. Hvis du tilhører denne typen, gå for lyse farger av rosa og blues siden du stort sett bruke pene klær. Sjekker og striper er også kult for deg, men gjør det sikkert å velge ens pastellfarger.

Trendy. Tilsynelatende er avhengig av sesongens varme plukker. Men det er fortsatt fargepaletter som er tydelig hver sesong. For våren lyse fargede edelstener kan også være et godt tillegg til å vise den perfekte våren. Den sikreste fargen for en god trendy clucthes ville være rødt siden det er lett å sprite opp eller ned avhengig av sesongens krav.

Stein. Hardware er den eneste detalj du trenger å ha en masse. Sølv pigger og kjettinger er. For fargen, mørk ens, spesielt den svarte er åpenbare valg. Likevel, tenk ut av boksen og prøve noen neon rosa med at svart å utstråler rock med et snev av jentete – jente.

Sexy. Lær materialer er kjent som å være sexy med mye attitude. Maskinvare som pigger og kjettinger også utfylle denne looken. Den vakreste farge for å se hot og sexy er fargen svart. Hvit også er kjent for uskyld, men en hvit veske med noen hardware gjør opp for stor kontrast.

Denne stilen og funksjon hjelper deg til å endre din personlighet. Håndvesker er mer over hele utseendet, er det svært viktig å velge de mest ideelle håndvesker som passer din personlighet. Du kan også handle på nettet for engros håndvesker, til å velge de beste ideelle mote håndvesker for deg.